Söreink


Mister sörfőzde söreink

Sörfőzdénk hagyományos alsó erjesztésű láger típusú söröket gyárt.
Kínálatunkban a pilseni világos sörön kívül megtalálható még a magyar piacon különlegességnek számító szűretlen világos sör, valamint barna sör és különböző ízesített sörök

mister gyémántdiploma


A Mister Világos sör tradicionális sörfőzési eljárással a Német tisztasági törvényeknek megfelelően készül. Elkészítéséhez kizárólag ivóvizet, árpamalátát, komlót és élesztőt használunk.

Aranysárga színű, tükrös, széndioxid dús sör. Íze és keserűsége harmonikus, alkoholtartalma 5%, szárazanyag tartalma 12 B°

Mister Szűretlen sör alapját a Mister világos sör adja. A különbség a két sör között hogy a szűretlen sörnél elmarad a végső szűrés, így az élesztő a sörben marad. A sörélesztő valósággal újjáéleszti a szervezetet. Fehérjetartalma könnyen hasznosul és megtalálható benne szinte az összes B-vitamin és nyomelemek. Emellett gazdag olyan különféle ásványi anyagokban, mint például a vas, a mangán, a réz, a cink, a szelén, a foszfor, a kálium, a kalcium, a króm, a jód és a magnézium. Ráadásul olyan formában, amit a szervezet azonnal hasznosítani tud, így sokkal gyorsabban épülnek be a sejtekbe, és fejtik ki a szervezetünkre gyakorolt pozitív hatásukat. Szépíti a bőrt, hasznos pattanásos bőrre, erősíti a hajat és a körmöket, jó hatással van az immunrendszerre és az izmokra, csökkenti a fáradékonyságot és a hajhullást. Krómtartalma miatt hasznos cukorbetegek számára is, mert hatékonyabbá teszi az inzulin-felhasználást. Betegségek után segíti a felépülést.

Mister Barna tradicionális technológiával készülő barna sör. Elkészítéséhez pilseni, festő és karamell maláta harmonikus elegyét használjuk fel íze ettől bársonyos kissé karamelles.

Sötétbarna színű, széndioxid dús sör. Íze bársonyos, telt. Alkoholtartalma 5%, szárazanyag tartalma 12,5 B°

Mister Meggy frissítően gyümölcsös kissé édeskés sör. A meggy savanyúsága harmonizál a sör keserűségével. Az enyhe édesség a hölgyek kedvencévé teszi ezt a gyümölcsös sört.

Élénkpiros színű kellemesen gyümölcsös sör. Alkoholtartalma 5%, szárazanyag tartalma 12 B°

Mister Lime Üdítően lime ízű sör mely elfogyasztása után kellemes menta ízt hagy az ember szájában

Alkoholtartalma 5%, szárazanyag tartalma 12 B°

Mister Meggyesbarna kellemes meggyes-karamellás ízű barna sör melynek elkészítéséhez a Mister barna sörnél már bevált receptet használtuk. a barna sör karamellás íze jól illeszkedik a meggy zamatához így egy különleges íz világú gyümölcsös barna sört nyerünk.

Alkoholtartalma 5%, szárazanyag tartalma 12 B°